AVG Protocol Vereniging DARU (Dutch Amateur Radio Union)
In dit dossier is vastgelegd hoe de Vereniging DARU (Dutch Amateur Radio Union) omgaat met de aan haar toevertrouwde persoonsgegevens, met welke instanties de gegevens worden gedeeld en waarom en hoe hiervoor de toestemming van de betrokkenen is geregeld. Ook is de privacyverklaring van de vereniging in dit dossier opgenomen en staat beschreven hoe de privacyverklaring onder de aandacht wordt gebracht van allen die met de vereniging van doen hebben.

 

Verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

Vereniging DARU (Dutch Amateur Radio Union)
KvK nummer 75420201.

Als u vragen of verzoeken hebt over dit Privacy-beleid, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Werkwijze voor vastlegging van persoonsgegevens

De Vereniging DARU (Dutch Amateur Radio Union) hanteert de volgende werkwijze voor de vastlegging van persoonsgegevens:

A. Leden administratie

• Aanmeld datum:
• Call – Luisternummer:
• Voornaam:
• Achternaam:
• Adres:
• Huisnummer:
• Postcode:
• Woonplaats:
• Betaal periode1: per jaar
• Bedanken J/N

Alle correspondentie met de leden over de verenigingsactiviteiten en het lidmaatschap wordt per e-mail verstuurd.

B. Leden administratie, Locatie

• De spreadsheet ledenadministratie wordt lokaal beheerd op een PC bij de bestuursfunctie Penningmeester.
• De penningmeester maakt iedere maand een back-up van de systemen. De back-up staat op een losse schijf die hij bewaart in een afsluitbare lade.

C. Leden administratie, Beheer

De penningmeester (Ledenadministratie) verwerkt de aanmelding(en) wekelijks in het financiële systeem.
Afmeldingen komen eveneens binnen bi de penningmeester.
De afmeldingen worden eveneens wekelijks verwerkt door de penningmeester.
Afmeldingen worden nog twee jaar in het systeem bewaard.
Daarna wordt de betrokkene uit het systeem verwijderd.

D. Leden administratie, Verwerkingen

• Leden worden in het begin van het kalenderjaar verzocht om de contributie over te maken,
ten gunste van de bankrekening Vereniging DARU NL96RABO0344513033

 

Privacyverklaring

Vereniging DARU ( Dutch Amateur Radio Union) legt gegevens vast die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het lidmaatschap of de verwerking van een eenmalige gift, zoals naam, adres, woonplaats, e-mailadres en roepnaam/luisternummer.
Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze vereniging uitvoeren, zoals een QSL Bureau, banken voor verwerking van betalingen en alleen die gegevens die voor betreffende verwerking noodzakelijk zijn.
Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld.
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze vereniging betreft.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.
U kunt zich te allen tijde afmelden als lid. Stuur daarvoor een e-mail aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ook adreswijzigingen en roepnaam/luister nummer wijzigingen kunt u doorgeven aan onze ledenadministratie.
Vereniging DARU zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.


Beleid rondom continuïteit

• De spreadsheet ledenadministratie wordt lokaal beheerd op een PC bij de bestuursfunctie: Penningmeester.
• De penningmeester maakt iedere maand een back-up van de systemen. De back-up staat op een losse schijf die hij bewaart in een afsluitbare lade.

Cookie beleid op de website

Wij gebruiken cookies op de website. De gegevens van geregistreerde leden worden vastgelegd in de website database.

De cookie pop-up is geïnstalleerd


Vragen of klachten

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met onze secretaris via een e-mail aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uiteraard helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je van mening bent dat wij jouw gegevens niet op de juiste manier verwerken, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.


Dit document is voor het laatst gewijzigd op 24 juli 2020.